TUGAS AKHIR KD I KLS X TKRA


Wacanen pawarta ing ngisor iki, banjur: 
1. Tulisen lajering (pokok-pokok ) pawarta!
Mesir Kepranan Sistem Pendidikan Indonesia
            Menteri Pendidikan Mesir Yousri Saber Hussein El Gamal kepranan karo sistem  desentralisasi pendidikan kang ditrapake Indonesia. Yousri kang nganakake sapatemon karo Menteri Pendidikan Nasional Bambang Sudibyo ing gedhong Depdiknas , Selasa (21/8/07) mratelakake nedya nyonto sistem pendidikan mau kanggo dicakake ing Mesir. Marang Yousri , Bambang nerangake yen sistem wajib belajar ing  Indonesia saiki dudu tanggung jawabe Depdiknas Pusat nanging Depdeknas daerah.
            Bambang nambahake, sistem desentralisasi mau dicakake kanthi cara ngedum porsi wulangan 15 persen marang Departemen Agama. Kanthi mangkono Departemen Agama melu duwe hak menehi porsi pendidikan agama lan keagamaan. Suwalike Depdiknas uga entuk kalodhangan sing  padha kanggo ngetrapake sistem pendidikan. Bab kuwi cundhuk karo sing digarisake ing Undang-Undang Sikdiknas Taun 2003.

Sumber: Panjebar Semangat 35/2007

31 comments:

wardanu said...

nama :wardanu wahyu pambudi
no.absen :30
kelas :X-TKR-A

meigy said...

NAMA : Meigi aji saputra
NO : 18
KLS : X-TKR-A

ComyXCAN said...

NAMA:TUISTANTO
NO.A:28
KLS :X TKR-A

reezzzkyyy said...

nama : riski setiawan
no : 23
kels : tkr-a

taufiq said...

NAMA:WAHYUDI PRASETYO
NO:29
KELAS:X TKR-A

antiqzrh said...

nama :adhi setyawan'
no :02
kelas :x kra

aditya said...

Nama :Aditya Lingga Anggara&yusuf tri hermawan
No :05&32
Kelas :X TKR A

yayan said...

nama :Sofyan Adi Prasetyo
nomor :27
kelas :X TKR-A

meigy aji wa'e said...

nama : angga .l.
no : 07
kls : x-tkr-a

meigy aji wa'e said...

nama : jumadi
no : 17
kls : x-tkr-a

dwi saputro said...

NAMA : DWI SAPUTRO
NO.A : 13
KELAS:X TKR-A

chity rezpetor khakanizer said...

Nama : Sidik Purnomo
Kelas : x.TKR.A
No. Abs : 26

meigy aji wa'e said...

NAMA : DICKY .H.
NO : 11
KLS : X-TKR-A

meigy aji wa'e said...

Nama : islan d.y
No : 16
kls : X-TKR-A

adhi Mc.Suryo said...

nama : adhi suryo nugroho
no : 03
kelas: X.TKR.A

abs310196sdjnldp said...

NAMA : AHMAT BAYU SETIAWAN
NOMER : 06
KELAS : X TKR A

saptono nugrahadi said...

nama :saptono nugrahadi
no :25
kelas:X TKR A

meigy aji wa'e said...

NAMA : DONIK F.L
NO : 12
KLS : X-TKR-A

meigy aji wa'e said...

NAMA : YUSUF T.H
NO : 32
KLS : X-TKR-A

meigy aji wa'e said...

NAMA : CANDRA .K.
NO : 09
KLS : X-TKR-A

meigy aji wa'e said...

NAMA : RIBUT .M.
NO : 22
KLS : X-TKR-A

meigy aji wa'e said...

NAMA : NIRWAN N.S
NO : 19
KLS : X-TKR-A

meigy aji wa'e said...

NAMA : ADIATMA .K.
NO : 04
KLS : X-TKR-A

meigy aji wa'e said...

NAMA : FATICHA F.F
NO : 14
KLS : X-TKR-A

meigy aji wa'e said...

NAMA : WAHYUDI .P.
NO : 29
KLS : X-TKR-A

meigy aji wa'e said...

NAMA:PARASDYA G.S
NO:21
KLS:X-TKR-A

meigy aji wa'e said...

NAMA:ROHMAN .H.
NO:24
KLS:X-TKR-A

meigy aji wa'e said...

NAMA:YURIS W.A
NO:31
KLS:X-TKR-A

Halim Perdana said...

NAMA : ABDUL HALIM MAULANA
NO. : 01
KELS : X TKR-A

meigy aji wa'e said...

Nama:danang .s.
no:10
kls:x-tkr-a

meigy aji wa'e said...

Nama:nurul .i.
no:20
kls:x-tkr-a