TUGAS AKHIR KD I KLS X TKR B

Golekana lajering/pokok-pokok pawarta ing ngisor iki!


Suharjono HK, Spd (55 taun) warga dhusun Balong Trimulyo Sleman, kasil unggul ing pilian Kepala desa (Pilkades) Trimulyo kecamatan Sleman, Minggu (22-2-2009) kepungkur. Suharjono (nomor urut 2) kasil ngumpulake 2.366 suwara ngungguli calon lurah liyane yaiku Bambang Basuki Ilyas kang mantan lurah Trimulyo (nomor urut 1) saka dhusun Kepitu antuk 1.393 suwara, lan Untung P (nomor urut 3) uga saka dhusun Kepitu antuk 1.865 suwara.
Katrangan saka panitia Pilkades mratelakake, gunggunge pemilih ing Trimulyo wong 6.979, dene kang ngelonipilihan wong 5.713. Saka gunggung kasebut, suwara kang gugur ana 501 suwara. Dene kang ora teka coblosan ana 1.266 warga. Pilkades diadani ing 18 pedhukuhan iya 18 TPS (Tempat Pemungutan Suwara)
Suharjono HK, terpilih minangka lurah Trimulyo kanggo periode taun 2009-2015 (6 taun), bakal ngganteni Bambang Basuki Ilyas. Suharjono kang uga karyawan Dinas Pendidikan Kabupaten Sleman sawise kepilih lurah ngandharake bakal ngajokake pensiun. Suharjono kang ing desane dikenal minangka ketua BPD Trimulyo mratelakake, yen menange ing Pilkades mujudake kemenangane masyarakat Trimulyo.” Insya Allah, aku bakal nuhoni amanah warga Trimulyo kanggo ngabdi minangka lurah desa,” pratelake.
Sauntara kuwi, ing wektu kang bebarengan pilkades ing wilayah sleman uga digelar ing desa Tridadi. Lurah lawas Kabul Mudji Basuki warga dhusun Beran Kidul kasil menangake pilihan kanthi antuk 4.534 suwara, ngasorake H Mulyatno, BSc warga dhusun Pangukan kang antuk 3.408 suwara. Pilkades Tridadi diadani ing 20 TPS kang ana ing saben padhusunan ing Tridadi. [Ismadi]

28 comments:

deni pramono said...

NAMA :ADHI DENI PRAMONO
NO ABSEN :01
KELAS :X TKR-B

kosong said...

nama : wirasto setyoadi
no : 29
kelas : X TKR B

k-ncie said...

nama :fajar ade dicky nugraha
no.absen:15
kelas :X TKR B

niken said...

nama : niken rozali
no : 21
kelas : X TKR B

AL Vin said...

nama:Alvin Isnan
no.absen:07
kelas:X TKR-B

My Bloggy Happy said...

Nama:Yusuf Adhi Pranata
No:32
Kelas:X-KRB

yoga awangga said...

Nama:Yoga Awangga
No:30
klas:TKR-B

XBrianFajarX said...
This comment has been removed by the author.
XBrianFajarX said...

Nama :Brian Fajar Kurniawan
No :09
Klas :X-TKR-B

the dark blogger said...

nama :setyawan pambudi
no :26
kls :x tkr b

bayu irawan said...

Nama : Danang Andriawan
No : 10
Kelas: X TKRB

aji heri wiratmoko said...

nama : aji heri wiratmoko
no : 06
kelas: X TKRB

irfandi skanda said...

NAMA ; IRFANDI SUDINKHA
NO ;17
KELAS;X TKR B

ridwan as-winny said...

nama : ridwan aswin pratama
no : 23
kelas : X TKRB

aditya said...

nama :Aditya Kusuma
No :02
Kelas:X TKRB

yudha ervin prakoso said...

nama :yudha ervin pranata
no : 31
kelas : X TKR B

ANTOX rastafariand said...

Nama : Dian Widi Hartanto
No : 13
Kelas: X TKR B

Dhananx outsider said...

nama : Danang hanung saputra
no : 11
kelas : X TKR B

bellack said...

nama:bella cahya kusuma
no:08
kelas:10tkrb

agung said...

nama:agung pambudi
no:3
kelas:x tkr b

Loetfie Karateka Sejati said...

Nama : Lutfi Eko Nugroho
No : 19
Kelas : X TKR B

Deblinx_E7 said...

Jeneng : Deny Hendra
Kelas : 10 KR_B
No pangurut : 12

erick p. said...

nama :erick p.
no :14
kelas:X TKR B

RUDI N said...

Nama : Rudi Nurdiansyah
No : 24
Kelas : X TKR-B

toryhermawan said...

NAMA:TORY HERMAWAN

NO:27

KELAS:X TKR B

Shendyy said...

NAMA:SENDY FAJAR F
NO : 25
KLS : X TKR B

feriee @dy $ said...

nama ; trias pmp
nomer ;28
kelas; x kr_b

putriiiiiiii said...

nama:putri pw
no;22
kelas;10tkrb