TUGAS AKHIR KD I KLS X SMA

1. Coba wacanen pawarta ing ngisor iki, banjur wenehana irah-irahan!
2. Pawarta ngisor iki golekana 5W lan 1H!
Tuladha: what:apa; .........(golekana ana ing pawarta ngisor)


Suharjono HK, Spd (55 taun) warga dhusun Balong Trimulyo Sleman, kasil unggul ing pilian Kepala desa (Pilkades) Trimulyo kecamatan Sleman, Minggu (22-2-2009) kepungkur. Suharjono (nomor urut 2) kasil ngumpulake 2.366 suwara ngungguli calon lurah liyane yaiku Bambang Basuki Ilyas kang mantan lurah Trimulyo (nomor urut 1) saka dhusun Kepitu antuk 1.393 suwara, lan Untung P (nomor urut 3) uga saka dhusun Kepitu antuk 1.865 suwara.
Katrangan saka panitia Pilkades mratelakake, gunggunge pemilih ing Trimulyo wong 6.979, dene kang ngelonipilihan wong 5.713. Saka gunggung kasebut, suwara kang gugur ana 501 suwara. Dene kang ora teka coblosan ana 1.266 warga. Pilkades diadani ing 18 pedhukuhan iya 18 TPS (Tempat Pemungutan Suwara)
Suharjono HK, terpilih minangka lurah Trimulyo kanggo periode taun 2009-2015 (6 taun), bakal ngganteni Bambang Basuki Ilyas. Suharjono kang uga karyawan Dinas Pendidikan Kabupaten Sleman sawise kepilih lurah ngandharake bakal ngajokake pensiun. Suharjono kang ing desane dikenal minangka ketua BPD Trimulyo mratelakake, yen menange ing Pilkades mujudake kemenangane masyarakat Trimulyo.” Insya Allah, aku bakal nuhoni amanah warga Trimulyo kanggo ngabdi minangka lurah desa,” pratelake.
Sauntara kuwi, ing wektu kang bebarengan pilkades ing wilayah sleman uga digelar ing desa Tridadi. Lurah lawas Kabul Mudji Basuki warga dhusun Beran Kidul kasil menangake pilihan kanthi antuk 4.534 suwara, ngasorake H Mulyatno, BSc warga dhusun Pangukan kang antuk 3.408 suwara. Pilkades Tridadi diadani ing 20 TPS kang ana ing saben padhusunan ing Tridadi. [Ismadi]




28 comments:

bayuELgunnerZz11 said...

Nama :Bayu Dwi Prakosa
Nomer:11
Kelas:X TSMA

Agus Pebrianto said...

Nama:Agus Pebrianto
Nomer:03
Kelas:X TSMA

DaniXxx13 said...

Nama :Dani Ismail
Nomer:13
Kelas:X TSMA

mullya magic said...

Nama :Mulyo Anggoro
Nomer : 24
Kelas : XTSM-A

sultoon.h said...

nama :sulton hidayat
no absen :28
kelas :xtsma

wahyuchaputroy said...

Nama: WAHYU SAPUTRO
No.Abs:30
Kelas:X_TSMA

aprilian w u X TSM-A said...

Nama:Aprilian Widyantoro Utomo
No absen:08
kelas;X TSM-A

Dieo X TSM-A said...

NAMA:DIEO ANGGI PUTRA UTAMA
NO ABSEN:17
KELAS:X TSM-A

abcdanakbadrancintadamai said...

nama: adhitya wardhani
kelas:X TSMA
NO:01

feriee @dy $ said...

nama : feri adi santoso
nomer : 21
kelas : X TSM-A

andy_rena said...

Nama : Mubari Idayah Andy Saputra
Nomer : 22
Kelas : X TSM-A

Dika_Rian said...

Nama:Dika Rian Setiawan
Nomer:18
Kekas: X TSM-A

septyan said...

nama:septyan dwi cahyono
nomor:27
kelas:xTSM-A

aji saputro said...

Nama : aji saputro
Nomer: 05
Kelas: X TSM-A

aji saputro said...

Nama : aji saputro
Nomer: 05
Kelas: X TSM-A

andian5kerabatkotak said...

Nama : Andian Nur P
Nomer: 06
Kelas: XTSM-A

adhitya konchezzquee said...

Nama:Aditya CF
Nomor:02
Kelas:X TSM_A

splchibyangger said...

Nama:Bagus angger P
Nomor:09
Kelas:X TSM_A

Romi Nur H said...

Nama :Romi Nur Hafittuloh
No :25
Kelas :X TSM-A

septian deny dumbledore said...

Nama :Septian Deny Kurniawan
No :26
Kelas :X TSM-A

Yudiawan KAD said...

Nama : Yudiawan Kurnia A.D
Nomer: 32
Kelas: XTSMA

tuantri said...

tantriyati17@yahoo.com
Nama : Tantriyati
No : 29
Kelas: X TSM-A

andikaapriyanto said...

NAMA : ANDIKA APRIYANTO
NO : 07
KELAS: X-TSM-A

aziezthfu said...

Nama : Muhammad Aziez F
NO : 23
Kelas : X TSM A

bayu irawan said...

Nama : Bayu Irawan
No : 12
Kelas: X TSMA

eko prastyo said...

Nama:Eko Prastyo
No:20
Kelas:X TSMA

feriee @dy $ said...

nama;didit s
nomer;16
kelas;x tsm-a

feriee @dy $ said...

nama ; agus w
nomer; 4
kelas;x tsm_a